Ambrogio NEXT line 4.0 Elite

Op til 3200 m2
Producent: Ambrogio
Fri levering
Leveringsdato: 2-4 dage
*
Skriv for pris

NEXT line 4.0 Elite

Vi er nu i tiden med digital teknologi, Cloud og tilslutningsmuligheder, men også tilpasning og fleksibilitet af smarte produkter. Dette har ført til fødslen af den nye og revolutionerende NEXT-line.

Next Line Power UnitZ (efter årtusinde) generation af ZCSrobotplæneklippere, designet til at dække fremtidige behov. NEXT-line serien har to modeller, der kan konfigureres i seks forskellige robotplæneklippere: Moduler, der kan tilpasses forskellige havebehov, logisk, udstyret med smarte batterier, kulfri motorer, gummihjul, nye smarte teknologier, der gør det muligt at styre robotten, lige der hvor brugeren er placeret, samt høje præstationer med induktions opladning.

Vi er kommet ind i modularitetens æra, hvor hver forbruger kan sammensætte sin egen robotplæneklipper og modificere den i overensstemmelse med de forskellige behov og ændringer i haven. En robot, der passer til små områder, kan let omdannes til en plæneklipper til at dække større områder, uden at skulle ændre robotten.

Klippe ydelsen tæt på ladestationen er også blevet forbedret: Den nye “reverse” opladningsfunktion gør det muligt for stationen at blive placeret på kanten af haven og dermed sikre perfekt klippe funktion. NEXT-line leverer Power Unit KITS, som Ambrogio 4.0 kan bruge til at ændre dens funktionalitet og ydeevne.

De helt nye 4.0 modeller er superteknologiske, supersmarte og interaktive, de er skabt specielt til dig!

Den specialdesignede robot!

Ambrogio 4.0 er den første have robot i den nye digit æra, der revolutionerer haverobotterne. Udstyret med en ny teknologiplatform, futuristisk design og specialudviklet klippemønster giver Ambrogio 4.0 mulighed for, på en bedre måde, at klippe plæner og tilpasse sig forskellige former og størrelser af grønne områder.

Hver bruger kan tilpasse deres Ambrogio 4.0 ved at vælge en af de fire muligheder, der er designet til at opfylde de mest varierede behov.

Alle strøm aggregater leveres med smarte batterier!

Lithium-ion-batterier, udstyret med Bluetoothteknologi, til at udveksle oplysninger med bundkortet, optimere opladning og strømforbrug, samt overvåge batteriets tilstand.

Valget af Strøm aggregater indebærer en opgradering af den aktuelle maskine: Batteriet og opladningshastigheden gør det muligt at klippe plæner af forskellig størrelse på en mere effektiv måde med længere arbejdstid og kortere opladningstider, da de er forbundet med Ambrogio 4.0-modellerne.

Et planlagt dobbelthjul (kun til Elite-modellen), vil give højere stabilitet og mindre pres på plænen. Det er også muligt at påsætte et hjul med længere pigge, der hjælper robotten til at bevæge sig i fugtige områder og på stejlere skråninger. Det betyder, at du kan nyde din velplejede græsplæne fuldt ud.

Nyeste info, flere specifikationer og flere robotter

Vi forhandler alle Ambrogio robotter, men har valgt at fokusere på de nyeste. Læs mere her: 4.0 Elite

ZCS Power Unit

Power Unit
MEDIUM
Power Unit
PREMIUM
Power Unit
EXTRA PREMIUM
Kontakt opladningKontakt opladningKontaktløs opladning
Batteri
5,8 Ah
Batteri
8,7 Ah
Batteri
8,7 Ah
Batterioplader
5.0 A
Batterioplader
8.0 A
Batterioplader
8.0 A
Arbejdstid
2:45 h
Arbejdstid
3:45 h
Arbejdstid
3:45 h
Genopladningstid
1:30 h
Genopladningstid
1:30 h
Genopladningstid
1:30 h

6 års garanti !

Garantien dækker plastdele, der ikke udsættes for slitage, og har produktionsfejl

Garantien dækker elektroniske dele undtagen dele der er angivet under begrænsninger i garantihæftet

Garantien dækker klippe- og køremotorer begrænset til 5.000 driftstimer

For at garantien er gyldig, er det obligatorisk at der udføres regelmæssig vinterservice, og at denne service er registreret på producentes hjemmeside. Der skal forespørges om denne service, på producentens hjemmeside, som også sikrer passende arkivering af de færdige udfyldte dokumenter.

Produkt tags
Kunder der har købt denne vare købte også

100 meter ledning

Grænseledning 100 meter. Robotklippere eller Usynligt hundehegn
kr. 249,00